Традиционни сглобяеми
дървени къщи

Хармония с природата
отвън, топъл уют и
тишина отвътре

Традиционният дом:
остров на уюта в океана
на бурното ни време

При все по-бързо развиващите се технологии и бясното темпо на живота никога не сме имали по-голяма нужда от собствен остров на спокойствие, където да се върнем към хармонията на старите времена. Традиционните дървени къщи Eco SAM House носят точно този дух, мир и уют. Те строят моста към миналото и така осъществяват препратка към вечността чрез заветите на поколенията преди нас.

Нашият стремеж е да продължим културата и начина на живот на предците ни, коренно свързани с планините, горите и въобще с природата. Същевременно използваме и всички най-нови технологии, които правят вашия дом истински екологичен и нискоенергиен. Неслучайно нашите сглобяеми дървени къщи разчитат именно на естествения дървен материал като пресечна точка между двете философии: хармонията с природата отвън и запазването на топлината и тишината за несравним уют отвътре.

Нека ви запознаем с мечтания ви дом – традиционна дървена къща Eco SAM House. Вашият остров, на който оставате неприкосновени за всяка буря или зной.

Характеристики на нашите
традиционни сглобяеми дървени къщи

Класическивъншен вид

Правилна симетрия и форми, красиви стени в топли цветове, равни и гладки повърхности. Изчистените черти на нашите дървени сглобяеми къщи носят доста от типичните характеристики на традиционните домове от този тип. Има различни стилови варианти, които биха ви позволили да приложите и собственото си виждане за конструкцията. Във всеки случай с модулни къщи Eco SAM House от традиционен тип като краен резултат ще имате очарователен наглед дом.

Ъгли

Изгледът на вашата сглобяема дървена къща може до голяма степен да бъде повлиян от ъглите. Класическата правоъгълна или квадратна форма е често срещана и предпочитана. Има и друг тип клиенти, които пък избират да я разчупят в някои от ъглите. Не е възможно обаче да изпълним дървени сглобяеми къщи в овал, нито в петоъгълна или шестоъгълна форма. Това не съвпада с принципите на специално разработената система на Eco SAM House.

Покрив

Скатният покрив беше допреди 10-15 години класическият избор за сглобяемите традиционни къщи от дърво. Той е прост вариант, който същевременно гарантира стабилна защита от снежни и дъждовни бури, както и от градушки. Отива на планински дом и оформя уютна стряха. Днес обаче плоският покрив е за предпочитане и при традиционния, и особено при съвременния тип дървени къщи от модули. Това е следствие на появата на новите технологии на отвеждане на водите, с които снеговете и дъждовете вече не са проблем. Плоските покриви имат две огромни предимства пред скатните. Първо, дават възможности за използване на повърхността на сградата. И второ, значително по-евтини са.

Остъкление

При традиционните сглобяеми къщи от дърво залагаме на прозорци с правилна форма. Правоъгълни или квадратни, те допълват изгледа на къщата и обичайно са с по-малки размери от тези при съвременните модели на Eco SAM House. Все пак не пренебрегвайте остъклението: то осигурява истински завършен вид на вашия дом от класически тип. Панорамните прозорци също са възможност според условията, както и френските и други типове.

Топъл и уютен интериор

Има много и различни, но все вдъхновяващи интериорни стилове за вашия традиционен дом, ако сте избрали дървени сглобяеми къщи Eco SAM House. Дали по-семпъл, дали по-луксозен подход, едно е сигурно. Висококачественият дървен материал ще ви даде максимална топлина и тишина за неизпитвани досега уют и хармония. А ако гледката, която сте си осигурили, е горскозелена или морскосиня, значи сте намерили своя дом. И вече градите нови традиции в нашите сглобяеми къщи.

Ниски цени при
високо качество и
издръжливост

Нашите цени са абсолютно конкурентни спрямо съответстващи като качество и площ имоти. Тази блестяща инвестиция ви предлага Eco SAM House със своите традиционни сглобяеми дървени къщи по германски стандарти. Високо качество на строителство – високо качество на живот: това целим ние съответно за себе си и за вас. При традиционни дървени къщи цени ще срещнете от високи нагоре. Ние се заемаме да обърнем тенденцията, за да заживеем по-бързо в един по-чист свят.

Къде може да живеете живота си
в традиционни сглобяеми
дървени къщи

В планината

Какво по-добро място да построите традиционна сглобяема дървена къща около или направо в гората! Цялата зеленина наоколо ще се слее напълно с вашия топъл и уютен дом за пълна хармония с природата. Къща от дърва, заобиколена от дърва: толкова просто и така красиво!

В града

В големия или в малкия град неизменно има място за традиционните дървени къщи от сглобяеми модули. Вашият дом така ще е пазител на стария дух във времената на бясно и поголовно монолитно строителство от модерен тип.

На морето

Когато си край морето, съществуващо от самото сътворение на света, залагането на отколешните традиции винаги е правилен ход. Класическият тип дървени къщи с модули с изчистените си форми се съчетава великолепно с непреходните линии на морето и плажа.

В предградието

Повече пространство и зеленина в сравнение с града – е, и за предградието традиционните сглобяеми къщи от дърво са чудесен избор. Вашият уютен Eco SAM House дом ще ви спечели възхитата и уважението на съседите с бързото си и чисто изграждане.