Сътворете гнездото си от
дървена къща от сглобяеми
модули

Вашите решения за вашия
единствен по рода си

Традиционна или съвременна дървена
къща точно по ваша мярка

Мечтали сте толкова време за своя уютен, просторен и зелен дом, направен специално за вас и за вашите любими хора. Желали сте толкова години да имате свой личен остров, където да можете да живеете в пълна свобода по начина, който ви харесва. Чудили сте се толкова пъти дали някога ще можете да имате своя собствена крепост, в чието изграждане да сте участвали с идеи и труд.

Имате го! С традиционна или със съвременна дървена къща Eco SAM House ще имате отражение на самите себе си в своя дом. Вашите виждания, след съгласуване с нашите архитекти, може да станат част от проекта и да ги видите превърнати в реалност пред очите ви. При това неочаквано лесно и скоро.

Почерпете вдъхновение от нашия опит, обърнете се към нас и никога няма да сте чуждо тяло в собствения си дом. Защото ще го изградим заедно за цял живот… и точно по вашата мярка.

Трите стъпки от идеята до започването
на вашата дървена къща от
сглобяеми модули

Вече сте осъзнали нуждата и желанието си да изградите нов дом

Повече пространство, повече уют, повече спокойствие, повече тишина, повече природа, повече чист въздух, повече здраве. Повече! Не, тук не става въпрос за алчност или лакомия, а просто за естествените желания, нужди и начин на живот на вас и вашите спътници в живота. Идва един момент, в който ви е нужен простор за тялото и душата, какъвто не се намира в градските апартаменти. И след осъзнаването на това идва време за стъпка 2: творчество.

Проявете въображение и си представете своя мечтан дом

Пробудете фантазията си и вижте с нея мястото, където ще бъде изграден. В града или предградието, на село или край брега/гората ли е; теренът равен или неравен е? После си въобразете формите и ъглите на едноетажната или двуетажна къща, покривите и остъклението ѝ, двора с гаража с допълнителните пристройки и къщичката за кучето. След като изградите образа в главата си и изберете място за своята крепост, е ред за стъпка 3: съгласуване.

Намерете Eco SAM House и оставете всичко в нашите ръце

Дълго сте търсили и проучвали различни варианти и накрая се спирате на сглобяеми къщи Eco SAM House заради изумителното съотношение между цена, качество и бързина. Елате при нас със своите идеи и предложения за мечтания си дом. След съгласуване с нашите архитекти те ще изготвят проекта въз основа на нашата специално разработена система. После ще свършат вместо вас цялата процедура по изваждане на всички разрешителни и документи за строежа.

Бъдещата ви дървена къща от
сглобяеми модули – дом с дъха на
вдъхновението

Без любовта не идва мечтата, а без мечтата не идва вдъхновението. Когато обичате своите спътници в живота и себе си, неминуемо бленувате да сте заедно в обширен, уютен, тих и зелен дом, а този блян ви кара да фантазирате как ще изглежда вашето гнездо. Най-сетне дойде денят, в който блянът се превръща в действителност с избора на традиционна или съвременна дървена къща Eco SAM House.

Всичко, което ви трябва, го има тук. Можете да изградите дом от напълно естествени материали в хармония с природата. Дом топъл и мирен отвътре и непоклатим отвън, в който да има предостатъчно пространство за семейството ви и домашните любимци. (И за близки, приятели и колеги да ви погостуват.) Дом, в който да живеете здравословно и да имате всички нужни условия да растете и да се развивате в труд, творчество и любов. Дом, който да помогнете да бъде изграден с идеите и ръцете си като завет за идните поколения.

Просто подхранвайте своите идеи, събирайте чужди и ги пазете съкровено. Ценността им е неизмерима: именно тях после ще обсъдите с нас и заедно ще ги направим реалност във вашия единствен по рода си дом.

Как се случват нещата оттам насетне
след началната свръзка с нас

Определяне на
ясен бюджет

Това е първата стъпка, след като се свържете с екипа ни от архитекти и съгласувате вижданията си за вашия нов дом. При нашите сглобяеми къщи проекти се осъществяват най-добре в екипна работа. Ние се грижим да определим ясна крайна цена без скрити допълнителни разходи, които да увеличат финансовата тежест върху вас.

План, дизайн и проект

Фиксирането на бюджетната рамка и съгласуването на вижданията ви за дизайна с архитектите ни приключват. После те правят леки корекции на нашите готови проекти за сглобяеми къщи и моделират мечтания ви дом. Накрая се заемат да извадят всички разрешителни и документи за строежа и се определят срокове за изпълнение на проекта.

Изработка и транспортиране
на конструкцията

Бързината на започването на градежа на вашата дървена къща е гарантирана. Причината е, че модулите се произвеждат непрекъснато във фабриката ни, така че винаги имаме достатъчна наличност както за изпълнението на проекти на едноетажни сглобяеми къщи, така и на двуетажни. Следва транспортирането им към обекта.

Градеж на конструкцията

И тези стъпки в процеса по изграждане на нашите модулни къщи са доста бързи при добра организация от ваша страна. Вие решавате дали да организирате процесите по нулевия цикъл и довършителните работи. Принципно градежът на къщата като конструкция с вградени прозорци от нулевия цикъл е в рамките на една до две седмици.

Обитаване и поддръжка

Резултатът на всичките тези мечти и на цялото това детайлно проучване и проектиране е пълно щастие и мир. В своя просторен, уютен, екологичен и единствен по рода си дом ще се наслаждавате на чист и свеж въздух, глуха тишина и предостатъчно пространство за всекиго. Поддръжката е лесна, а разходите за отопление са драстично снижени.