Съвременни сглобяеми
еко къщи

Екологичен и здрав дом
в един все по-объркан свят

Еко къщи от съвременен тип:
оазис на чистота, мир и здраве
всред хаоса навън

Животът навън става все по-забързан, объркан и сложен, затова все повече ни се иска да имаме дом оазис, където да живеем просто, функционално, в тишина и на простор с чист въздух. Е, нашите завършени сглобяеми къщи от съвременен тип дават всичко това… че и още.

Комбинацията от 100% естествени материали, минималистични детайли в градски стил, отворени и обширни жизнени пространства и огромни панорамни прозорци ви гарантира мирен, здрав и чист живот в хармония. Облян в ярка светлина и цветове модерен дом, който можете да вдишвате с пълни гърди. Ето това е вашата сглобяема къща от съвременен тип Eco SAM House.

Характеристики на съвременния тип
наши сглобяеми еко къщи

Свръхмодерен външен вид

Мечтата за дом с придаващ собствена идентичност облик във все по-монотонната градска среда никога не е била по-близо до осъществяване. Идеалното използване и съчетаване на непрекъснати и пресечени линии, изчистените и леки модулни конструкции от дърво, огромните панорамни прозорци. Тези, а и още елементи на модерната урбанистична архитектура правят вашата сглобяема къща от съвременен тип Eco SAM House наистина изумителна наглед.

Стандартни и
разчупени ъгли

Правоъгълната форма си остава най-често срещаната при избирането на вид на сглобяеми къщи и това важи дори и при тези от съвременен тип. Същото важи и за квадратната. Разбира се, има и по-нестандартни: разчупени квадрати и правоъгълници. Не е възможно само да изпълним сглобяема къща в петоъгълна или шестоъгълна форма, нито в овална. Просто това не е в принципите на специално разработената система на Eco SAM House. След разговори с нашите архитекти ще имате отличната възможност да вложите собствените си виждания в построяването на идеалния си дом. Все пак градим заедно.

Повече остъкление

Модерният дом предразполага залагане на повече остъкление отколкото при дървени къщи от традиционен тип. Можете дори да сте смели и да поискате например огромни плъзгащи се стъклени врати. Това е дързък и не често срещан по нашите географски ширини подход, когато говорим за завършени сглобяеми къщи. Той обаче осигурява повече светлина и топлина при изложение на повече часове на слънце, както и несравнимо усещане за простор. Особено при наличие на красива гледка и далечен хоризонт. Според условията има възможност да се използват различни типове прозорци – френски, панорамни и още.

Разнообразни покриви

Различни видове покриви могат да бъдат внедрени за симетричен модернистичен вид на вашата сглобяема къща. Осъвременени варианти на най-популярния покрив – двускатния, си остават вечен избор заради сигурната защита от бури и градушки. Плоската версия обаче е най-подходяща по няколко причини. Първо, дъждовете и снеговете вече не са проблем заради новите технологии за отвеждане на водите. Второ, можете да си направите продължение на жизненото пространство и на върха на дома си. Защо не с една зелена градинка? Тя се прави по специална технология още в самото начало на конструкцията. И трето, значително по-евтини са от скатните. Иначе едноскатните покриви също поднасят хубава възможност за по-разчупен вид на вашия модерен дом.

Просторен и топъл
уютен интериор

Използването на 100% естествен дървен материал предполага наличието на уютна атмосфера вътре в нашите завършени сглобяеми къщи от съвременен тип. Съчетаването му с други натурални елементи още повече ще подчертае това усещане едновременно за топлина и за шир. Чувството за плавен летеж в простора се уголемява при наличие на красива гледка към море или планина през огромните панорамни прозорци.

Ниски цени срещу
високо качество и
издръжливост

Не е работата единствено в това да търсите възможно най-евтини сглобяеми къщи от модули. Изгодна инвестиция в над столетие живот и здраве в екологичен, нискоенергиен и функционален модерен дом? Е, това е вече нещо друго. Безкомпромисно високо качество по германски критерии е отличителното у Eco SAM House. При съвременния тип сглобяеми къщи цени до ключ бихте срещнали най-различни. Нашите цени са абсолютно конкурентни спрямо съответстващи като качество и площ имоти. Затова ни позволете да построим дома ви заедно и по-бързо да заживеем в един по-чист свят.

Къде може да живеете живота си
в традиционни сглобяеми
дървени къщи

В предградието

Имате двор и зеленина, но пак сте близо до града, така че изборът на сглобяема къща от съвременен тип е напълно уместен. Съчетанието на модернистични детайли в градски стил с хармонично свързания с природата дървен материал прави дома ви събиращ най-доброто от двата свята. Съвремието ни позволява да жонглираме между тях при добро боравене с темпото. Прост и функционален живот в прост и функционален дом: до това се свежда всичко в крайна сметка.

На морето

Леката и еластична дървена конструкция на сглобяема къща от модули се вписва изумително добре на или около брега на морето. Спокоен, тих и хармоничен живот до вечните сини води и златния ситен пясък: това е мечтата за всеки преуморен от градския хаос човек. И нашите еко къщи от съвременен тип предлагат идеалния дом за почивка и връщане към себе си. Оттам и за живот с повече здраве и любов.

В града

Нашите модулни къщи са идеалната комбинация от елементи за модерен дом и в големия, и в малкия град. Дървени модули плюс много стъкло за големите прозорци – това ви дава много здравина, простор, светлина, тишина и чист свеж въздух. Мръсният и разболяващ въздух в градовете ще се затрудни да пристъпи през прага ви. Тази инвестиция в здраве и хармония прави несравнимо евтини сглобяеми къщи онези, които предлагаме ние от Eco SAM House.

В планината

Вътре в гората или в полите на планината – това е мечтаното местообитание за обичащия природата човек. Сглобяема къща от дървени модули сред дървета: е, не звучи ли като възможно най-естественото съчетание?! Цялата тази зеленина навън се слива напълно натурално с нашите напълно натурални като материал конструкции. С най-новите ни изолационни технологии ще се радвате вътре в дома си на хлад в топлите месеци и на топъл уют в студените. А тишината ще е винаги до вас, за да усещате мира по-истински.