Слобяеми къщи от дърво
за зрелия етап на живота

Нова младост и наслада
от свободата в тих дом
с ритъма на природата

Нов зелен дом в една от нашите
модулни къщи – заслужена награда за
„дипломираните“ родители

Заслужавате го. След всички години на мисъл първо за другите вече настъпи моментът да се погрижите за себе си. Да си обърнете внимание както в самото начало на връзката и да правите всички онези малки и щури неща, които разпалваха огъня помежду ви. Заслужавате отново да сте сами с любимия си човек, да сте отново млади, отново един за друг, отново свободни. В дом далеч от шумотевицата на големия град и от винаги изискващите цялото ви внимание деца.

Сглобяеми къщи от дърво Eco SAM House са вашето бързо и изгодно решение за ново начало на живота, за една нова младост. Ние ще ви помогнем бързо и изгодно да изградите дом в планината или край морето, в който да си върнете безгрижното спокойствие. Щом птичетата отлетят от гнездото, е време родителите да си спомнят за своите позабравени нужди. Тишината и мирът, животът в ритъма на природата – ето кое е същественото!

А децата пак винаги са добре дошли в новия ви дом… но само за уикендите и ваканциите. Сега е времето и това е мястото за ренесанса на вашата любов и младост. И нищо друго!

Сглобяеми къщи за хармонично
завръщане към себе си

Назад към природата,
назад към младостта!

Стига сте отлагали отдавна лелеяното завръщане към живот в ритъма на природата и към самите себе си. Всички необходими фактори са се събрали накуп и сякаш само за да ви поведат надалеч от града и стреса по вълнуващия път към новия ви зелен дом. Ниска цена при високо качество, бързо време за доставка и монтаж на модулите, увеличено жизнено пространство… Остава само да изберете точното място край морето или в планината и някоя от нашите сглобяеми къщи или да изработим вашия проект. После ще запретнем заедно ръкави и ще осъществим мечтата ви.

Цената вече не е пречка

Преди все нещо ви е спирало за решението да заживеете на красиво място в просторен дом само за двама. Със сигурност една от спирачките е била страхът от непосилен разход. Изработката в България за цяла Европа на евросертифицираните модули на Eco SAM House обаче е благоприятен за вас фактор. Това намалява доста крайната цена на нашите сглобяеми къщи спрямо съответстващи като качество и площ имоти, при това без компромис с качеството по германски критерии. Има и втори положителен фактор. Къщите ни са с най-висока енергийна ефективност заради отличните изолационни материали на нашите модули. Това ще намали драстично вашите месечни сметки за отопление или охлаждане.

… нито пък нетърпеливостта

Няма нужда да бягате от мечтата си за нов зелен дом само защото не ви се чака с години да заживеете в него. В бързо сглобяеми къщи Eco SAM House ще се нанесете несравнимо по-скоро отколкото при всеки друг тип строител или строителство. При това не бива да се тревожите, че скоростта е за сметка на качеството. Модулите и компонентите ни са сертифицирани по стандартите на Европейския съюз и, както вече споменахме, се изработват по германски критерии. Изграждането на нашите сглобяеми къщи като конструкции е в рамките на около две седмици. Останалото зависи от скоростта на довършителните работи.

Не се налага да се
заробвате с поддръжката

На първо място, чистенето на дома отвътре е по-лесно с отличните изолационни качества на модулите. Това важи с още по-голяма сила, ако изберете едноетажна сглобяема къща. Модулните домове са и за предпочитане пред монолитно построените с това, че при тях липсват мокри процеси. Също така няма и рискове от влага и плесен. Трети съществен плюс на Eco SAM House е предварителната обработка на дървения материал на нашите модули срещу термити и дървояди. Така елиминираме една голяма грижа за вас: да правите периодични проверки за вредители като при обикновените домове от дърво.

Личен рай с неземно
спокойствие в тишина
и красота

Къщи сглобяеми, къщи мечта… Спокойствието, за което десетки години сте мечтали, сега ви се постила пред дома в четири райски пласта. Първият е възможността да се наслаждавате на красива гледка навън към плажа, планината или двора. Вторият е щастието да изпитвате топлия уют на дървото отвътре в нашите модулни къщи. Третият е отличната шумоизолация, която предлагат по принцип сглобяемите къщи. Четвъртият е тишината вътре в дома заради иновативната технология на Eco SAM House за обиране на шумовете между етажите. В нашите сглобяеми къщи от дърво неусетно ще ви погълне хармонията от тишина и красота.

С двор и градина домът вече
се простира и извън стените

След толкова години в апартамент в града е силно вълнуващо да излезете през вратата и да откриете продължение на дома си и на открито. Това е изумително предимство на живота в дървени къщи от сглобяеми модули. Да, оформянето и поддръжката на двор и градина изисква грижи и време, ала е безкрайно удовлетворително. И имаме предвид не само резултатите, а и самия процес заради близкия досег със земята. Ако не ви се разхожда в гората или по плажа, просто можете да свършите нещо по двора. После да седнете под асмата с плодове от овощните дръвчета или със зеленчуци от градината, да гледате озарените от светлина цветя, а кучето да ви прави компания. А в почивните дни и ваканциите пак там да посрещате порасналите си деца или старите приятели…

Пространство за работа,
творчество, забавления
и фитнес у дома

Живеенето в нашите сглобяеми къщи от дърво осигурява предостатъчно пространство за труд и забавления, след като с партньора си делите само една спалня. Преместването в такъв дом е чудесна възможност да развихрите въображението си и да запълните свободните стаи и помещения по най-разумния и приятен начин. Една например за home office? Друга за тенис на маса и/или билярд? Трета за домашен фитнес? Друга за домашно кино? Или пък една за творчески занимания? Няма причина да не разгледате всички варианти, когато можете да реализирате някои от тях дори и в по-малка едноетажна сглобяема къща.

Дълъг нов живот
в новия ви дом

Когато се решите на такава важна стъпка – да заживеете в нов дом отново само двамата, искате не само връщането на тръпката на младостта. Искате и сигурност, че след години в него ще посрещнете старостта заедно със своя партньор и ще я изживеете дълго и безгрижно в здраве, щастие и спокойствие. Опитът в световен мащаб сочи, че в сглобяеми къщи от дърво може да се живее цели столетия. Ето защо не бива да се тревожите за правотата на своя избор, ако се спрете на Еco SAM House. Остава само да подберете разумно терен за строеж в близост до магазини, лечебни и социални институции и животът ви ще потече по ноти.