Модулни сглояеми къщи
за пълноценен семеен живот

Здрав, изгоден и зелен дом
с достатъчно място за вас,
колите… и кучетата

Добре дошли в прекрасния нов свят
на нашите модулни къщи,
по-изгодни от апартамент!

Край на прескачането презглава из коридорите!
Край на спането заедно с децата и на събирането на всички тях накуп в една стая!
Край на чуденето къде да поиграете с малчуганите!
Край на часовете въртене с колата по улиците до намиране на място за паркиране!
Край на постоянните разправии кой да извежда кучето!
Край на липсата на лично пространство и на импровизирането на място за работа или фитнес у дома!

Да, заедно обявяваме „край“ на стреса у дома! Свърши времето, в което беше неизбежно младото семейство да се затваря в тясна клетка от панели, стомана, бетон и т.н. Дойде моментът да се радвате на екологичен, високотехнологичен, просторен и зелен дом, и то твърде изгодно за семейния бюджет. С модулни сглобяеми къщи Eco SAM House ще има стая за всеки един член на фамилията. Ще има достатъчно място и за колата, кемпера, колелата, ските, борда… и кучето. Ще го има дори и ако изберете да си построите не двуетажна сглобяема къща, а едноетажна. Да не забравяме и обширния двор с градинката и гледките.

Всеки член на семейството ще си знае
мястото, защото в нашите сглобяеми къщи
място има за всеки

Повече лично пространство
за всеки от вас

Семейното жилище често наподобява хаотично бойно поле, на което среща си дават няколко различни армии от един. Често обаче пропускаме главната причина за това: никой от членовете на фамилията няма свое лично пространство. Убежище, в което да се уедини и да прави любимите си неща, без никой да може да му се качва на главата. Когато всеки има собствена стая и тя е отлично шумоизолирана, хармонията в отношенията ще се завърне неочаквано бързо. Можете да сте сигурни в това. Най-добре ще се уверите в правотата ни, ако сте избрали нашите сглобяеми двуетажни къщи.

Пространство за работа,
творчество, игри и фитнес у дома

Когато говорим за повече лично пространство, е важно да имате и къде да работите, играете и творите вкъщи. Дигитализацията на света и икономиката предизвиква все по-масова вълна от home office труд. Днешните времена постоянно ни го демонстрират. Затова и е нужно да имате къде у дома да си свършите задълженията спокойно. Когато изберете да живеете в наша едноетажна или двуетажна сглобяема къща, лесно решавате тази нужда. По същия начин ще е проста задача и да обособите отделно пространство за творчество, игри и фитнес у дома. Все пак животът не е само работа и спане – ако не ни вярвате, децата и домашните любимци ще ви го напомнят.

Царство на космическа тишина и хармония

Принципно мнозинството сглобяеми къщи предлагат по-добра външна шумоизолация, сравнено с монолитното строителство. С тези Eco SAM House обаче ще чуете тишината както никога досега и никой няма да ви пречи спокойно да поработите, да почетете или да гледате хубав филм. Ако ще и да сте избрали да живеете в наши двуфамилни сглобяеми къщи, това вече няма да е проблем. Причината е в разработената от нас иновативна технология за обирането на шумове между етажите и стените. Тропането по пода или по стълбите от децата и домашните любимци престава да е пречка да се радвате на времето за себе си.

Близост до природата
за разходки и каране на колела

Страховете, че дишаме замърсен въздух и фини прахови частици заедно с децата и партньора си, е време да останат на заден план. Преместите ли се в едноетажна или двуетажна сглобяема къща далеч от градския хаос, ще се преродите. Отличните изолационни свойства на използваните материали на модулни къщи Eco SAM House не допускат прах вътре. На двора пък можете да се обградите със зеленина, като засадите тревичка и овощни дръвчета, а в градинка – и зеленчуци. Имате вариант да изберете място за дома си близо до плаж или до гората и да правите излизания всички заедно на разходка или с колелата.

Голям гараж
за две коли и още

Живеенето в къща често изисква и притежанието на поне един семеен автомобил, най-често два. Това е нужно, за да се осигури транспорт до работата на родителите и училището/детската градина на децата. С цел да се предпазят колите от вредните влияния на климатичните условия, е препоръчително да им се осигури специално помещение за съхранение в покой. С избора на дървени къщи от сглобяеми модули тази задача е максимално улеснена. Бързо, чисто и изгодно можете да построите гаражи за защита на колите, кемперите, караваните, моторите и колелетата. Няма вече тревоги от дъждове, снегове, градушки, влага и прекомерно излагане на слънце. Намаляват страховете от кражба. Спирате да мислите и за паркирането.

Инвестиция без воденичен
камък на шията от непосилни
разходи

Главното, което може да накара семейство да избере по-голям апартамент вместо къща, е опасението от непосилните разходи по закупуването и поддръжката ѝ. Сега обаче щастливото съчетаване на два благоприятни фактора ви отваря вратите на мечтания зелен и просторен дом. Първият е, че евросертифицираните модули на Eco SAM House за цяла Европа се изработват в България. Вторият е, че те са с висока енергийна ефективност заради отличните изолационни качества на използваните от нас материали. Освен това са от малкото, предлагащи основа за изграждането на пасивна къща. Така имате невижданата досега възможност да живеете в модулни сглобяеми къщи за същите или дори по-малко пари отколкото за апартамент. И като вноски по кредит срещу наем, и като месечни сметки за отопление/ охлаждане.

Екологични от А до Я

Отглеждате ново поколение, така че несъмнено ви е грижа каква планета ще му завещаете. Даването на пример за ново мислене с насоченост към щадене на околната среда и природата започва с дома ви. Вече споменахме, че Eco SAM House залага на създаването на сглобяеми нискоенергийни и пасивни къщи, като осигурява основата за изграждането им. Същото не може да се каже за предлаганите към момента модули в Европа. Към това обаче трябва да се добави, че и изработването, и транспортирането, и монтирането на модулите е безотпадно, а конструкциите са напълно рециклируеми. Гордеем се, че нашите сглобяеми къщи на два етажа или на един са дефиницията за еко жилище.

Възможност за лично
виждане и помощ в процеса

Един от големите плюсове на варианта с избор на дървена къща от сглобяеми модули е личната намеса в проектирането и изграждането ѝ. Ние приветстваме всяко ваше желание да покажете собственото си виждане за вашия нов дом и след консултация с нашите архитекти желанията ви могат да се превърнат в действителност. Изборът е във вашите ръце. И винаги може да добавите още жилищна площ бързо, лесно, чисто и изгодно, ако решите да увеличите домочадието си. С Eco SAM House нямате грижи да преминете по всяко време от едноетажни към двуетажни сглобяеми къщи или да разширите съществуващите в равнина. Времето и малките ни наследници не могат да чакат.