Екологични сглобяеми къщи
за влюбените

Летящ старт в живота с дома,
в който ще растете заедно с
любовта си

Нискобюджетни и нискоенергийни
сглобяеми къщи с възможност за
дострояване в бъдеще

За влюбените млади неминуемо настъпва моментът да свият първото си собствено гнездо за двама. Той е съкровен и не си струва да се пристъпва към него с готовността за компромис главно заради финансова несигурност. Добрата новина е, че вече няма причина да си причинявате живот под наем в малко и сбито пространство с нечовешки шум наоколо. Защо да го правите, когато на подобна цена вече можете да си позволите екологичен и просторен дом с двор и зеленина? Дом, в който да вложите собствения си стил и индивидуалност?

Остава ви само да намерите точното място за построяването му, което да е удобно и на двама ви да ходите до града на работа или за срещи. И когато настъпи следващият момент от развитието ви като двойка – раждането и отглеждането на деца, ще сте подготвени. Може и да сте изградили малки сглобяеми къщи, но с модулните конструкции на Eco SAM House е възможно по всяко време да ги уголемите. Едноетажните лесно, бързо, чисто и изгодно се разширяват в равнина или стават двуетажни, а еднофамилните – двуфамилни.

Гнездото е вече съвсем близо. Позволете ни да ви заведем до него.

Просторен и зелен модулен дом,
в който да обичате и мечтаете заедно

Покупка вместо наем
на първото жилище заедно

Цените на наемите в големите градове скочиха до небесата, дори и в крайните квартали, а при това говорим за апартаменти. Ако имате подходящ терен за строеж извън лудницата на мегаполисите, ще ви излезе по-изгодно да инвестирате дългосрочно в истински дом. Еднофамилни сглобяеми къщи Eco SAM House са влак, на който не можете да си позволите да не се качите. Не и когато навсякъде цените са високи, качеството – ниско, гаранциите ги няма, а банковите кредити затягат примката около врата на теглещия ги. Нашите цени са абсолютно конкурентни спрямо предлагани от чуждестранни компании модулни къщи с подобни размери и качество. Изплащането на апартамент в голям град може да ви зароби. Изплащането на нашите екологични сглобяеми къщи ще ви освободи. За живот, в който да ви остава да мислите и чувствате само най-същественото.

Покупка на нов вместо
вече построен имот

Не всичко ново е добре забравено старо и няма нужда да започвате нов живот в старо жилище. Така де, защо да оправяте вече експлоатиран кой знае как, колко и от кого имот, щом можете да изградите дом от нулата и да му се наслаждавате в целия бърз и плавен процес – от проект до ключ?! Светкавично, стабилно и чисто построени сглобяеми къщи Eco SAM House ще ви дадат летящ старт в съвместния ви живот заедно. Няма да вървите по дълбоко утъпканата пътека на други хора преди вас, които почти сигурно са имали други виждания, когато са следвали своя собствен път. Вашата неповторима любов заслужава своя неповторим дом.

Компактност
в помощ на уюта

Защо се говори, че двама млади хора непременно се нуждаят от повече жизнено пространство, след като в прегръдката им е обхванат целият свят? Нищо не носи повече уют от топлината на любовта. Когато към това добавите и усещането за дом, придавано несравнимо от дървото, съчетанието е изумително. Дори и по-малки стаи в сглобяеми къщи на един етаж тогава могат да изглеждат по-огромни и от Емпайър Стейт Билдинг. Любовта е всичко, от което се нуждаете – нали така пееха Бийтълс? Да, но също и от това да делите покрив с някого. Това пък го изпя Боб Марли, на когото също може да се вярва. Тогава и уж най-малките сглобяеми къщи подслоняват сякаш цялото човечество.

Извън лудницата на града,
но и удобно до работата

Всички предимства на живота извън градския хаос в съчетание с удобните транспортни връзки до работата. Това може и да не бъде утопия при правилния избор на локация за сглобяеми еднофамилни къщи. Съчетаването на най-доброто от двата свята би било най-благоприятната почва за разцъфтяването на вашата любов. Вечер след работа или в почивните дни на двора край огъня с китара и питие в ръка, а сутрин бързо с метро, влак, автобус или маршрутка до офиса. Отглеждането на зеленчуци и овощни дръвчета при красива гледка наоколо е заслужена добавка към цялото ви щастие.

Зачитане на индивидуалността и стила ви

Винаги сме отворени за вашите идеи при проектирането на модулния ви дом. Трябва само да се обърнете към нашите архитекти, за да се консултирате как предложенията ви могат да бъдат претворени в действителност. Вижданията ви като двойка, която с младостта си може да добави свеж полъх в нашите дизайни на сглобяеми къщи, само ни обогатяват. Все пак бягате от стоманено-бетонните изглеждащи почти еднакво градски конструкции, така че заслужавате дом със собствена идентичност.

Без нужда от постоянна
затрудняваща поддръжка

Отличните изолационни качества на модулите правят чистенето на дома лесно, особено при избор на еднофамилни сглобяеми къщи. Няма рискове от влага и плесен. Няма и мокри процеси, което отличава модулните домове от монолитно построените. Друг огромен плюс на Eco SAM House е, че дървеният материал на нашите модули е предварително обработен срещу вредители като термити и дървояди. Това елиминира една голяма грижа за вас: да правите периодични проверки като при обикновените домове от дърво. При тези висококачествени, но нискобюджетни сглобяеми къщи обаче цялостният разход си остава далеч по-нисък отколкото при традиционните къщи. Просто трябва да полагате грижи за тях, както прилагате и за любовта си, и всичко ще бъде наред.

С мисъл към
бъдеще с деца

Колкото логична, толкова и емоционална, следващата стъпка в развитието на връзката на двама млади влюбени е да си отгледат дечица. Със сглобяемите дървени къщи Eco SAM House си давате пълната свобода да пристъпите към това разрастване на домакинството. Когато и да настъпи моментът, ще можете бързо, лесно, чисто и евтино да добавите още жилищна площ. Това е едно от изключителните конкурентни предимства на нашите модерни сглобяеми къщи. И не спираме да повтаряме: ние сме винаги насреща да помогнем със съвет и препоръка.

За един по-зелен свят

Построени само от възобновяеми и естествени суровини, и то с нулево отделяне на въглеродни емисии и нулеви отпадъци. Това са предлаганите от нас екологични сглобяеми къщи. Тяхната безотпадна технология и при изработката им във фабриката, и при последващото им монтиране на строителната площадка ги прави истински „зелени“. Модулите пристигат на терен готови за монтиране, а и цялата конструкция от сглобяеми модули е напълно рециклируема. Затова нашите сглобяеми еко къщи са така щадящи околната среда. Друго от оръжията ни в борбата с климатичните промени са чистите изолационни материали. Така ви предлагаме сглобяеми енергоспестяващи къщи, които са отлична основа за оптималната пасивна къща. Ние от Еco SAM House сме еко не само на име, а и на дела.