Сглобяема дървена къща за
човека на успеха

Възнаградете се с
високотехнологичен и
отличителен дом тук и сега

Добре дошли във вашата модулна къща
– неприкосновения остров на личната
ви свобода

Когато работите, давате всичко, а когато почивате, искате всичко. Времето извън офиса е най-скъпоценното ви притежание и не можете да си позволите да го губите през пръсти. Когато търсите своя нов дом, го искате тук и сега – нищо друго не може да е вариант! Компромисите са за другите, неизгодните сделки – също. Вие винаги намирате най-добрата инвестиция на изкараните си с толкова труд пари.

Със сглобяема дървена къща Eco SAM House вече сте намерили отговора на всичките си търсения. Сега имате пред очите си невиждано бързо и несравнимо като съотношение между качество и цена решение. Свръхмодерен дом на базата на най-нови технологии, който можете да оформите и според собствените си виждания. Дом – царство за един, в което сякаш царувате над целия свят. Позволете ни да ви отведем на вашия личен остров на свобода и удоволствие.

Вашият модулен дом е резултат на
индивидуалния ви стил и търсения

Несравнима бързина и
плавност на процеса

Няма кой да ви предложи по-бързо изграждане на вашия нов дом – било в строителството на монолитни, било на сглобяеми къщи. И тази бързина не е за сметка на качеството: нашите модули и компоненти са сертифицирани според стандартите на Европейския съюз. Изграждането на къщите ни като конструкции с вградени прозорци от нулевия цикъл е в рамките на една до две седмици. Иначе казано, основната част от работата минава толкова плавно, че отнема едва около 25% от цялото време на построяването на мечтания дом. Всичко останало е за довършителните работи. Ние сме насреща за съвети и препоръки по всяко време, за да спестим още повече от скъпоценното ви време.

Най-нови
технологични удобства

Свободата да разполагате със собственото си време поне у дома е все по-близо с върховните удобства от новите технологии. Бъдещето е вече тук и никой не може да избяга от него. Пък и защо да го прави, след като животът може да бъде толкова улеснен?! С предложенията на Eco SAM House никога не сте били по-близо до притежаването на IoT/ Smart/ пасивна къща. Къща, в която да се възползвате от изключителна енергийна ефективност и разумно използване на ресурсите. Вашият дом ще ви спести време и пари, за да ги влагате там където ще ви е по-сладко.

Възможност за
собствено виждане

Колегите ви може и да живеят под наем в апартаменти в големия град и да се радват на всички предимства от това. Вие обаче можете да ползвате още повече предимства извън лудницата на мегаполиса и същевременно да бъдете изключението в колектива. С това ще сте несъмнено по-интересни за всички останали. Решението на човек да построи къща за себе си не е често срещано и говори за силен характер. Имате и възможността да вложите собствения си поглед и да участвате пряко в проекта на своя дом. Изберете между двуетажни или едноетажни сглобяеми къщи, между броя и вида прозорци, както и структурите. Нашият екип приветства и поощрява индивидуалния подход на клиента.

Изгодна сделка,
неусетна инвестиция

Вие знаете цената на парите и ние оценяваме това. Когато човек изкарва с усърден труд препитанието си, заслужава да не хвърля на вятъра припечеленото. Затова забравете за монолитното строителство – то изисква повече материали, повече време и повече хора за работа. Това значително оскъпява крайната цена на вашия дом в сравнение с избора на дървени къщи от сглобяеми модули, чиято изработка и монтиране са далеч по-ефикасни. Да не говорим и че според международния опит в модулния дом се живее столетия при правилна поддръжка. Няма две мнения за сглобяеми къщи, поне не и за тези на Eco SAM House. Сключите ли такава сделка, бизнес партньорите ви ще гледат с друго око на вас.

Оазис на мира след стреса
в работата и града

Примката на градската среда стяга яко в моменти на върхово напрежение в работата. Бетоново-стоманените сгради и помещения сякаш ви душат. Иска ви се час по-скоро да сте там където зеленината или плажната ивица около вас и синевата над вас да облекчат вашите тегоби. Там където вечно царуват тишината и свежият въздух. Изборът на сглобяема дървена къща ви дава бързо и лесно решение на този огромен проблем. Нея можете да построите почти навсякъде и на почти всякакви терени, така че няма граници за мечтите ви. Било в сглобяеми едноетажни къщи, било в двуетажни – винаги ще се чувствате в хармония с околната природа. И ще събирате сили за нови подвизи в бетонната джунгла.

Поле за разпростиране

В офиса, ателието, редакцията, работилницата, или където и изобщо да работите, нерядко се задушавате от липса на пространство и въздух. Е, не заслужавате ли да се ширите поне когато се приберете в собствения си дом? Да можете да излизате на двора, за да подишате чист въздух или за спортуване на открито? Да каните там приятелите и колегите си на барбекю и питие с хубав мач по телевизията? Да имате голям гараж, където да оставяте колата, мотора и/или колелото си, а и останалите си съкровища? Всичко това съвсем скоро може да е ваше с модулни къщи Eco SAM House. Ще имате достатъчно място дори и ако изберете нашите едноетажни сглобяеми къщи, които също могат да са просторни като двуетажните.

Лесна поддръжка

Когато търсите мнения за сглобяеми къщи, едно от често срещаните като негативи е, че поддръжката им не е лесна задача. Поддръжката на домовете Eco SAM House обаче не просто не се различава от тази на монолитните сгради, а е дори и по-лесна. Нашите модулни къщи имат предимството да не допускат поява на влага и мухъл. Липсват и мокри процеси, което отличава къщите ни от монолитното строителство. Също така не е нужно да се следи периодично за дървояди и термити, защото нашият дървен материал е специално обработен срещу вредители. Друг огромен наш плюс е, че изолационните качества на модулите ни правят чистенето на дома отвътре по-лека задача. Ще ви е още по-лесно, ако изберете нашите сглобяеми едноетажни къщи.

Грижа за околната среда

Поне в този случай няма да се налага да се тревожите за околната среда. Вашата сглобяема дървена къща от Eco SAM House ще бъде построена само от възобновяеми и естествени суровини. При това с нулево отделяне на въглеродни емисии и също нулеви отпадъци поради безотпадна технология. Това важи както за изработването във фабриката, така и за работата на строителната площадка, защото модулите пристигат готови за монтиране. Освен това цялата конструкция от наши сглобяеми модули е напълно рециклируема. Тя гарантира здравословни, уютни, тихи и топли пространства за живот. С нашите двуетажни и особено с нашите сглобяеми едноетажни къщи ще се чувствате истински близо до земята.