Сглобяеми къщи
за постоянно живеене
в най-волните години

Красив, зелен
и хармоничен нов дом,
който не ще стопи
спестяванията ви

Домът на изцяло вашето време,
който не ви дава време да остареете

За немалко хора пенсионирането бележи рязък старт на бързо остаряване. Не и за вас. Вие не искате да се оттегляте в някой ъгъл кротко и да се отдавате на скуката и безделието. Не, вашата мисъл е насочена към това да вдъхновявате, да носите радост, да правите нови и запомнящи се неща – и за себе си, и за околните. Вече разполагате с най-ценния ресурс за това – цялото си време.

Сглобяеми къщи за постоянно живеене Eco SAM House ще ви дадат другото важно. Ще ви дадат зелен и хармоничен дом, в който ясно да виждате бъдещето си, начертавайки нова цел и посока. Ще ви дадат импулса от заживяването на различно място и в различна среда. Ще ви дадат пространството да се грижите за своето физическо и душевно здраве. И да си направите красива градина, където да посрещате внуците и децата си, а също и старите (и бъдещите) приятели.

Нашите готови сглобяеми къщи са домът, където времето ще е изцяло ваше и където няма да имате време да остареете.

Причините да изберете нашите
сглобяеми къщи за постоянно живеене

Ново място, нова енергия

Пенсионирането дава идеална възможност да разширите хоризонтите си и да прекарате новото си време на пълна свобода на по-добро място за живеене. България е прекрасен избор за покупка на сглобяеми къщи за постоянно живеене с множество подходящи локации. Тя е идеално разположена географски, с разнообразен климат, море и планина, с непрекъснато повишаващо се качество на живот вследствие на членството в Европейския съюз. Комуникациите също са на отлично ниво с навлизането на нискотарифните авиокомпании в България. И не на последно място, хората навсякъде в страната са безкрайно гостоприемни и винаги готови да ви демонстрират високото качество на типичните български ястия и напитки.

Достатъчно пространство
за новите ви начинания

След като разполагате изведнъж с толкова много време, вече нямате оправдание да не пристъпите към отдавна отлаганите си замисли. Писане, рисуване, изучаване на музикален инструмент или на чужд език? Или пък забавления с дартс, билярд и тенис на маса? А може би собствен киносалон и караоке с естрада? Домашният фитнес и въобще спортуването също ще ви донесе дългоочакваното освежаване. Ако имате сили и желание, може и да продължите да поработите още някоя и друга година дистанционно. Всичко това, че и още, можете да имате съвсем лесно с наша помощ и при това не е нужно да се охарчвате за луксозни сглобяеми къщи. Сглобяемите модули Eco SAM House осигуряват цялото ви нужно пространство.

В хармония със земята на двора и в градината

Като заговорихме за нови хобита, градинарството е традиционен избор при пенсиониране и това е разбираемо. Притежанието на двор с градина ви отваря вратите за много нови изживявания. Вече можете да следвате здравословна диета със собствено произведени плодове и зеленчуци. Също и да пиете вино или класическа българска домашна ракия от асмите на двора. Под тях можете да посрещате на вкусна трапеза старите приятели и новите съседи, както и внуците и децата си. Домашният любимец също ще е свободен да тича из целия двор (е, не и в градината, разбира се), без да се налага постоянно да го извеждате. Всичко това е съвсем близо до вас с избора на нашите дървени къщи от сглобяеми модули.

В пълен унисон с природата

Разходките в гората или на плажа до вашия дом са великолепен начин да прекарвате пълноценно време с партньора си и със себе си. А време вече имате предостатъчно, така че подбирането на подходящото място за изграждането на новата ви къща е ключът към блаженството да се сливате с планината или морето. Предимството на Eco SAM House е, че модулите ни могат да бъдат изграждани на най-разнообразни терени. Това ви дава възможността да живеете в нашите модулни къщи в пълно единение с природата и да се наслаждавате изцяло на нейния вечен ритъм на съществуване.

Неизпитван досега мир
от тишина и красота

Десетки години сте бленували спокойствие и ето че сега то ви чака на прага на новия ви дом и ви приканва да влезете и да му се насладите. Има четири фактора, които ще ви донесат неизпитван досега мир. Първият е красивата гледка навън към планината или морето. Вторият е блаженството от топлия уют на дървото в предлаганите от нас модулни домове. Третият е отличната външна шумоизолация, предлагана от сглобяемите къщи. Четвъртият е изключителната досега тишина вътре – плод на иновативната технология на Eco SAM House за обиране на шумовете между етажите. Хармонията от тишина и красота ще ви приласкае и неусетно ще ви погълне.

Без повече отлагане
на дълго чаканото
ново начало

Това, че сега имате цялото време за себе си, не значи, че трябва да отлагате началото на новия си живот в новия си дом. В сглобяеми къщи за постоянно живеене Eco SAM House нанасянето ви ще е несравнимо по-бързо отколкото при всеки друг тип строителство или строител. И няма защо да се тревожите, че бързината понижава качеството. Нашите компоненти и модули са сертифицирани по стандартите на Европейския съюз и се изработват по германски критерии. Само в рамките на около две седмици се осъществява изграждането на нашите качествени сглобяеми къщи като конструкции. Оттам насетне, кога ще се нанесете зависи единствено от скоростта на довършителните работи.

С тази цена ще ви останат спестявания да си поживеете

След като цял живот сте заделяли пари за живота в пенсия, не е редно да давате всичките за новия си дом. Ние го знаем и разбираме, затова предлагаме най-разумното решение. Цената на нашите сглобяеми къщи за постоянно живеене е повече от конкурентна спрямо съответстващи като качество и площ имоти. При това без компромис с качеството, за което вече стана въпрос, че следва германски критерии. Причината за нашите най-изгодни цени е, че евросертифицираните модули на Eco SAM House за цяла Европа се изработват в България. Освен това месечните ви сметки за отопление или охлаждане ще са драстично снижени. Това е заради отличната изолация на дървените ни модули, която е идеална основа за пасивна къща с най-висока енергийна ефективност.

Лесна поддръжка и чистене
за повече свободно време

Отличните външни изолационни качества на предлаганите от нас дървени модули правят чистенето на вашия нов дом значително улеснена задача. Просто заради тях прахта не може да превземе вашата крепост отвътре, а ако сте избрали едноетажна къща, ще ви е съвсем лесно да я почиствате. Също така няма рискове от плесен и влага. Няма и мокри процеси, което отличава модулните домове от монолитно построените. Трети огромен плюс на Eco SAM House е, че дървеният материал на нашите модули е предварително обработен срещу термити и дървояди. Това премахва една голяма грижа за вас: да правите периодични проверки за вредители като при обикновените домове от дърво. Така че поддръжката на сглобяемите ни къщи е сравнително лесна и ако полагате нужните грижи, ще се радвате на дълъг живот в тях в здраве, щастие и любов.