Причините да изберете нашите
дървени къщи от сглобяеми
модули

Бързо, плавно и изгодно
към идеалния дом
в пълна хармония с
природата

Някои може да построят дом от мечтата ви,
ние ще построим мечта от дома ви

В ерата на пост-истината с толкова фалш около нас – фалшиви новини, фалшива външност и фалшиви отношения, всички копнеем за истина поне спрямо дома си. Когато влагаме цялата си любов и изкараните си с толкова труд пари, искаме да знаем, че няма да бъдем излъгани и оставени без покрив в студа и дъжда. Отгоре на това, при цялата мръсотия край всички ни, ни се иска бързо да се пренесем в нов екологичен и нискоенергиен дом с нова, по-чиста околна среда и в пълна хармония с природата.

Ние от Eco SAM House съзнаваме това и се борим да го постигнем заедно с вас чрез нашите дървени къщи от сглобяеми модули. Знаем, че спазената дума е далеч по-чиста ценност от подсладеното обещание. И тъй като следваме германски критерии, за нас дадена дума е равносилно на свършена работа.

Да разбият мечтата ви за дом могат мнозина. Да построят дом от мечтата ви могат неколцина. Да построим мечта от дома ви обаче можем само ние. Нека не губим ценно време и да поемем заедно на пътешествие към дома.

Защо правим
достъпни и екологични
дървени къщи

Eco SAM House напълно споделя всичките ви тревоги за света, в който живеем. Затова и нашата цел е постепенно чрез нашите екологични дървени къщи от сглобяеми модули да изградим един нов свят. Свят, в който чистият въздух и чистата природа са основата на чистите отношения в чистите ни домове. Нашата мисия е създаването на душевен мир вътре във и пълна хармония с природата и хората извън стените на вашата къща. Мечтата ни е да помогнем в сътворяването на един по-истински и естествен свят за всички, в който домът никога не е бил по-близо.

Степен на
завършеност

Предлагаме ви две възможности да построите с помощта ни своя дом. Първата е да оставите изготвянето на проекта изцяло в ръцете на наши архитекти и строителни подконтрактори, които ще изградят конструкцията и ще се заемат с нулевия цикъл и довършителните работи по вътрешността и фасадата (дървена фасада, мазилка, етернит и др. видове). Втората е да дадете свои предложения за дизайна, архитектите ни да направят леки корекции на готовите ни модели и вие да съберете сами своя строителна бригада за направата на нулевия цикъл и довършителните работи. И при двата случая ще се радвате на огромен плюс. Нашите архитекти ще се нагърбят вместо вас с всички дейности във връзка с процедурите за получаване на разрешение за строителство. Цялата технология на нашите сглобяеми къщи (вода, канализация, електричество, въздух и др.) се инсталира на ниво строителство.

Стандарти на стени

Съществен плюс при Eco SAM House е този, че произвежданите от нас модули дават възможност да се строят и пасивни къщи, тъй като покриват всички стандарти за това. Стига ви само да проявите желание да се възползвате. Стенните ни модули предлагат оптимални стойности на топлоизолация. Така през зимата ще усещате съвършен домашен уют в своята крепост, а през лятото ще се наслаждавате на хладен, свеж и много чист въздух, докато навън царува зноят. Всичко това води и до значително занижени разходи за отопление и енергия, особено ако построим заедно пасивна къща за вас. Допълнителен и много важен бонус е, че модулите ни за таван и под имат специална конструкция, която елиминира дразнещия шум при тропане и минаване по стълбището. Това е особено ценно, ако сте избрали нашите сглобяеми двуетажни къщи, чиито конструкции позволяват и по-лесно увеличаване на жилищното пространство в сравнение с масивното строителство.

Строителни материали

Напълно екологични и с европейски сертификати – такива са всички използвани от Eco SAM House строителни материали. При разработването и производството на всички модули за нашите дървени къщи екологичната концепция е най-важната за нас. Използват се 100% естествена дървесина, възобновяема енергия и рециклируеми суровини с нулеви въглеродни емисии. Устойчивата ни и екологична конструкция създава идеални условия за здравословни, удобни и топли пространства за живот. Компонентите ни са с отлична здравина и спазват всички закони на строителната физика в нашата високотехнологична модулна система. Те са също така много удобни за монтиране и не се изисква специална професионална квалификация за целта. Освен това логистиката на всички елементи с палетизираната ни доставка до строителната площадка е светкавично бърза, сигурна и евтина.

Производство

Производството на Eco SAM House е сертифицирано по евростандарта ISO 9001 и това се отразява в качеството на всички наши модули. Само Eco SAM House предлага изготвяния от нас тип модулни къщи, а именно чрез модули с по три различни елемента на външната и вътрешната стена – висококачествена дървесина, изолация от минерална вата и дървени плоскости – с размери 1,25 м ширина на 2,62 м височина. Повечето ги произвеждат като цели стени или цели стаи. Производството на компонентите ни във фабриката тече постоянно и във всеки сезон, независимо от времето навън, така че винаги имаме нужната наличност за бързото изграждане на вашите дървени къщи. Ние строим различно от всички български фирми, използващи редово-гредова конструкция. Произвежданите от нас модули способстват не само градежа на домове за живеене, а също и на детски градини, училища, спортни центрове и хосписи за възрастни хора.

Гаранции

Eco SAM House поддържа изключително висок стандарт по отношение на статика и вложени материали. Предлаганите от нас гаранции са абсолютно същите, които дава и монолитното строителство, при превъзхождащо качество в наша полза в доста отношения. Нашите дървени къщи имат регистриран европейски промишлен дизайн. Вече споменахме и за сертификацията на производството ни по евростандарт ISO 9001. Най-сигурната гаранция обаче е спазването на германските критерии за качество, заложени в основите и философията на нашата компания. Също и това, че винаги сме насреща за съвет, препоръка и обсъждане по всяка тема, която е свързана с построяването на мечтания от вас дом от нашите дървени къщи от сглобяеми модули.